Nordicnet – Jämför leverantörer i Norden

Nordicnet är en av de ledande webbtjänsterna inom nordisk företagsinformation. Tjänsten riktar sig främst till företagens beslutsfattare såsom inköpare, vd, marknadschefer, affärs- och produktutvecklare samt tekniker och konstruktörer.

Nordicnet innehåller 408 061 nordiska företag och informationen uppdateras dagligen så att våra besökare alltid har tillgång till de senaste uppgifterna. Företagsinformationen hämtas direkt från berörda företag samt från vår samarbetspartner Creditsafe.

Annonsera där företagen letar
En marknadsundersökning* visar att ca 40 % av besökarna fattat ett affärsbeslut med underlag från Nordicnet. Avancerade sökfunktioner och detaljerad företagsinformation gör Nordicnet till ett träffsäkert verktyg. Du som väljer att annonsera på Nordicnet når din målgrupp och dina blivande kunder där köpbesluten tas.
* Undersökningen gjordes av Web Service Award
Bli Accesskund och få detaljerad information om nordiska företag
Köp en Access till Nordicnet så får du obegränsad tillgång till detaljerad information från 408 061 företag i Norden. Med en Access har du ett verktyg som hjälper dig att analysera din bransch och dina konkurrenter i Norden. Accessen effektiviserar ditt dagliga arbete i jakten på nya kunder och leverantörer.
Försäljning och marknadsföring av affärsinformation

Försäljning och marknadsföring av accesser och databasuttag som avser Nordicnet sker delvis genom vårt systerföretag Content Media Partner Nordic AB (CMPartner) som är specialist på skräddarsydd affärsinformation och erbjuder bl.a. registertvätt, tvillinganalys och e-postadresser.

För att komma i kontakt med CMPartner och ta del av de verktyg och profileringsmöjligheter som erbjuds, besök www.largestcompanies.se.